Feder е едно от най-важните имена в съвременната денс музика

В ранната 2015, издаването на „Goodbye“ промени всичко за Feder. Сингълът стана платинен и веднага зае топ местата на класациите в 28 държави.

Широко признатият френски хаус DJ/продуцент Feder анонсира най-новия си трак „Cosa Fai“

Официални ремикси на висотата на David Guetta и Rudimental последваха много скоро, както и турне, което на което Feder е изпълнявал в едни от най-големите клубове и фестивали на света, включително Tomorrowland в Белгия и клубове като Pacha и Ushuaia в Ibiza. Следващите му два сингъла „Blind“ ft. Emmi от 2015 и „Lordly“ ft. Alex Aoino от 2016 също помогнаха на Feder да си осигури над 250 милиона стрийма за първите си три официални издания – поразителна статистика за онова време.

Още сингли последваха през следващите две години, включително забележителните „Back For More“ ft. Daecom и „Control“ от 2018 – колаборация с американския рапър Bryce Vine и базирания в Лондон изпълнител и автор на песни Dan Caplen, който е участвал в писането и се появи в глобалния хит на Rudimental „These Days“ с Jess Glynne и Macklemore.

Feder продължава да затвърждава мястото си в денс музиката днес и да показва възможностите си и през 2020, като през февруари издаде горещия трак „That Girl“, а

издаването на италиано-английския трак „Cosa Fai“ е категорично завръщане към дийп хаус корените му

 

ФМ+

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

20 − 15 =