Имената са написани на гърба на снимка
Имената са написани на гърба на снимка

„В жилище, обитавано от един от обвиняемите, е открита снимка, на гърба на която имало имена на популярни личности, част от които са убити“. Това съобщи говорителят на главния прокурор Сийка Милева във връзка с арестите за боклука.

Предвид високия обществен и медиен интерес и след разрешение на наблюдаващите прокурори, съгласно чл. 198 от НПК, Прокуратурата публикува част от иззето веществено доказателство по досъдебно производство.

В хода на извършените действия по разследване в жилището на обвиняемия А.Б. /вероятно Атанас Бобоков/ беше намерена и иззета цветна снимка, на гърба на която с ръкописен текст са изписаните имена, които съответстват на имената на публично известни личности в обществото.

Срещу всяко от имената са изписани парични суми в различни размери

В хода на разследването информацията ще бъде проверена и по преценка на наблюдаващите прокурори лицата ще бъдат разпитани в качеството на свидетели.

Припомняме, че 10 души вече са с обвинения след акцията, при която беше арестуван заместник-министърът на околната среда и водите Красимир Живков

Трима от тях са обвинени в престъпления с ДДС, а другите 7 са обвинени за участие в организирана престъпна група. Това стана ясно по време на брифинг на прокуратурата.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви