30HGSA and 25HGSA steel
Полската компания Virgamet е лидер на пазара на стомана

Всяка една от страните в ЕС се стреми към развитие и специализация на индустрията си в различни технологии, които са важни както за европейския, така и за външния пазар.

Полската VIRGAMET е компания от стоманодобивната промишленост, занимаваща се с износ, внос, търговия на едро и дребно на качествена стомана на полския и на външния пазар.

Продуктите, с които работи, идват от страни от Източния блок като Русия, Украйна и Беларус, както и от Европа, Азия и Скандинавия. Динамичното развитие, опит, знания и непрекъснато разширяващата се продуктова база от стомана прави компанията надежден партньор за много клиенти на металургичния пазар.  Така VIRGAMET се е превърнала в още една силна връзка във веригата, без която не бихме могли да изтласкаме напредъка на инженерния пазар и развитието на технологиите.

Фирмата предоставя на своите клиенти сертификати за качество в съответствие с PN-EN 10204, дефинирани условия за доставка, както и спецификации за крайния клиент от класификационните дружества (TÜV, DNV, BV, ABS, LR и др.), PED 97/23 / EC, PED 97/23 / EC и договорените условия за произход на продукта.

Списъкът на стоманените изделия е каталог, показващ съществуващите форми и напречни сечения на стоманата. Те са предимно дълги и плоски продукти, материали в рулони, конструкции, профили, тръби и тръби. Всяка подгрупа съдържа информация за повърхностното покритие, ръбовете, допуските, методите на гордост и обхвата на съществуващите размери в съответствие с националните и чуждестранните стандарти.

Предимствата на VIRGAMET са достоверност и компетентност, автентичност за качеството и произхода на материалите, професионални съвети и обслужване на клиенти, доставка на продуктите до клиента.

VIRGAMET доставя качествени продукти за:

промишлени предприятия, машиностроителни предприятия, фабрики за компоненти и машини, фирми за ремонт и производство, както и други компании, работещи в автомобилната промишленост, химическата, минната, хранителната, железопътната и комуникационната промишленост, енергийната и нефтохимическата промишленост, корабостроенето, фармакологичната , аерокосмическа, космическа, пластмасова и други индустрии.

Фирмата предлага стомани от следните видове – 30HGSA, 30ChGSA, 25HGSA, 25ChGSA, 30KhGSA, 25ChGSA

Стомани за термично подобряване, т.е. втвърдяване и закаляване – характеристики на групата материали са 30HGSA, 30HGS. Това е конструкционна легирана стомана за термично подобряване, тежкотоварни конструкции и конструкция на части от тежкотоварни машини – авиационна стомана съгласно PN-89 / H-84030 / 04.g

30HGSA, 30ChGSA, 30KhGSA – конструкционна легирана стомана
30hgsa-30chgsa-30khgsa-30hgs-30chgs-30khgs-структурен стомана
Пръчки, изковки, тръби, листове и плочи в 30ChGSA, 30KhGSA, 30HGSA за тежкотоварни машинни части и строителни елементи.

25HGSA – Структурно легирана стомана
Приложение: отговорни заварени и щамповани части, използвани в подобрено състояние: оловни винтове, оси, валове, червеи, свързващи пръти, колянови валове, пръти и други детайли.

Марките на тази въглеродна конструкционна стомана се отличават с по-голяма якост на опън, пластичност, устойчивост на напукване при динамични натоварвания, по-добра способност за втвърдяване и еднакви свойства в цялото напречно сечение. Групата от структурни стоманени сплави с диапазон на въглерод около 0,25-0,50%, които изискват добри механични свойства с добра пластичност и способността за извършване на механична обработка след термична обработка.

Термичната обработка (+ QT, -T) на материалите се състои от комбинация от закаляващи операции при около 800-1000 ℃ и високо темпериране при около 500-700 ℃, което води до образуването на сорбит (ферит и циментит), благодарение на които материалът придобива съответните качества. Описаните структурни стомани само в подобрено състояние постигат свойствата си във връзка например с омекотено състояние.

Чрез втвърдяване и закаляване можете да получите параметри, които се определят от химичния състав на материала и спецификацията. Правилото потвърждава, че качествени легирани конструкционни стомани трябва да се използват само в подобрено състояние. Продуктите в описаните класове се доставят в омекотено състояние (стомани за подобряване), термично обработени (стоманите подобрени термично), нормализирани или сурови.

С всеки изпълнен договор закупените материали се доставят на посоченото от вас място. Дългите продукти се режат до подходящия размер за транспорт, като същевременно се поддържат най-малките загуби. Изключение правят стоки с необичаен размер, при които въпросът за доставка се договаря допълнително.

При липса на някой от продуктите, посочени в спецификацията, VIRGAMET предлага широк спектър от решения за избор на заместител.

Полската фирма е специализирана в предлагането на „редки стоки“ – налични в производствени количества, изискващи специални процеси по време на пластмасова и термична обработка, или екструдирани по западните стандарти и които не се произвеждат в Полша от дълго време.

Професионализмът в стоманените марки, както и осигуряването на доставки в Полша и в чужбина, са водеща цел за VIRGAMET като доставчик на продукти според стандарта – PN.

В резултат на напредъка на пазара и промените в стандартизацията на производството на стомана и методите за производство в Европа, алтернативата и референтната точка, са чуждестранни еквиваленти като EN, GOST, ISO, UNI, ASTM, ASME, SAE, UNS, AFNOR, AMS, DIN, TU, OST, BDS, UNE, ČSN, STN, JIS, MSZ, BS, AFNOR, FN, LW, GB / T, GB, IS, YB / T, JUS, KS D, NBN , NP, NS, ONORM, SANS, SEW, SFS, SS, STAS, TS.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви