Пациент вилня с пистолет в болница
Пациент вилня с пистолет в болница

Вчера около 14.30 ч. на пътя Средец – Бургас, км79+600 в посока Бургас, на прав пътен участък с мокра пътна настилка и ясна видимост настъпва катастрофа.

Лек автомобил „Опел Зафира“, с бургаска регистрация, управляван от 64-годишен бургазлия, „Хюндай Акцент“, с бургаска регистрация, управляван от 61-годишен бургазлия и „Пежо 307“, с бургаска регистрация, управляван от 24-годишен бургазлия, се блъснаха.

Причини за ПТП :

Движение с несъобразена с атмосферните условия, състоянието на пътя и интензивността на трафика скорост от страна на водача на „Опел Зафира“. Той удря движещия се пред него Хюндай, а той – завъртайки се от удара, навлиза в лентата за насрещно движение и е ударен от правомерно движещото се там Пежо.

От ПТП в МБАЛ „Бургасмед“ са откарани :

водачът на Хюндай – настанен за лечение в отделение „Неврология“ със сътресение на мозъка, неговата 56-годишна спътничка и съпруга – получила травма на кръста, без опасност за живота, както и 6-годишният им внук. Детето е прегледано и освободено без назначено лечение. Прегледан и освободен е и водачът на Пежото.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

19 + 19 =