Santa Fe ще е с пълна промяна
Santa Fe ще е с пълна промяна

Обновеният кросоувър Hyundai Santa Fe ще дебютира през септември тази година, обяви южнокорейският автомобилен производител. Актуализираната версия ще бъде глобална, добавиха от компанията. Наскоро в Интернет се появиха шпионски снимки на салона, на които могат да се видят доста значителни промени. А днес корейците публикуваха и първо фото на екстериора на големия кросоувър.

От снимките се вижда, че предната част на автомобила ще бъде на практика напълно преобразена – това се отнася както за радиаторната решетка, в която са интегрирани част от дневните светлини, така и за напълно новата броня. Що се отнася до интериора, той ще получи напълно нова централна конзола, която ще бъде леко обърната към водача. Освен това ще бъдат достъпни допълнителни опции за управлението на автомобила.

Моторната гама на Santa Fe също ще бъде актуализирана, но пълните данни ще бъдат обявени по време на официалното представяне. В момента е известно, че моделът ще получи модифицирани дизелови и бензинови двигатели, както и версия с хибридно задвижване. Цената също засега се пази в тайна засега и ще стане известна преди началото на продажбите.

Снимка: Hyundai

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви