По искане на Районна прокуратура – Бургас бе взета мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Александър С. и Давид А. Срещу тях са повдигнати и предявени обвинения за извършване в съучастие на хулигански действия.

Александър С. е обвинен за това, че склонил Давид А. да извърши действия, грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, като го поощрявал да скача върху тавана на маркиран полицейски автомобил, използвайки думите:

„Давай! Щъкай малко по патрулката! Айде давай ляво – дясно!“, използвал и нецензурни думи, като деянието се отличава с особена дързост.

дpolice2020 г. в двора на 04 РУ – Бургас.

Давид А. е обвинен за това, че извършил действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото, а именно:

качил се и скачал по тавана на маркиран полицейски автомобил, показвайки бицепси, след което седнал на тавана на друг маркиран полицейски автомобил, като с ръце показвал среден пръст и започнал да скача от покрива на автомобила на друг , като деянието се отличава с изключителна дързост.

Определението на Районен съд – Бургас подлежи на обжалване пред Окръжния съд в Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

1 × four =