Играйте с MelBet
Играйте с MelBet

Онлайн букмейкърите се стремят да предлагат разнообразни хазартни игри за своите потребители. Букмейкърът MelBet може да се похвали с много предложения, като едни от най-атрактивните игри са Fast Games. В раздела за Бързи игри може да намерите много разнообразни предложения, като във всички игри имате възможност да спечелите пари за няколко минути, даже и секунди. При липсата на спортни събития и когато казино игрите са ви омръзнали, то винаги може да влезнете в Бързи игри и да намерите атрактивни заглавия. Тук може да се играят настолни игри, слотове, игри със зарове, спортни игри, състезания, лотарии, класически игри и много други. Пълния списък от категории с игри може да видите в лявата част на екрана, когато отворите Fast Games в MelBet.

Кои са най-популярните Бързи игри?

В специалния раздел с популярни игри, ще разберете кои са любимите предложения на играчите в MelBet. Ние ще съставим списък с най-популярните бързи игри, на които може да залагате в букмейкъра.

Играта 21

В тази игра залагащите е нужно да познаят в кой момент сумата на картите ще достигне до 21 точки. Играта стартира с раздаване на 2 карти. След това може да поискате още една карта, докато не доближите до 21 точки. Когато смятате, че имате най-добър резултат 21 точки, просто спирате да искате карти и натискате бутона „Спри“. Вие печелите играта, ако вашият резултат е по-добър от този на крупието. Ако той има под 17 точки, когато сте спрели играта, то трябва да вземе още една карта. В тази игра не трябва да надвишавате 21 точки, защото тогава губите. С пълните правила на играта 21, която е сред любимите бързи игри на клиентите на Мелбет, може да се запознаете в нейния раздел, след като я стартирате.

Lucky Wheel

Това е игра, в която завъртате колелото на късмета. Когато започнете да играете за първи път дори от МелБет ще ви предложат едно безплатно завъртане. В тази игра почти всички сектори на колелото съдържат награда, която може да спечелите. Много хора всеки ден въртят колелото на късмета, тъй като на ден имате право по едно безплатно завъртане. С получените награди може да продължите да играете или да започнете да залагате с реални пари. Ако късметът в днешния ден не е на ваша страна, просто изчакайте и завъртете колелото отново на другия ден.

Под и Над 7

Това е много проста игра със зарчета, която е сред предпочитаните от играчите в МелБет. След като хвърлите зара, вие може да спечелите щедри бонуси и награди. Преди да хвърлите зара, трябва да направите вашия залог. Може да прогнозирате, че ще се паднат точки от 2 до 6, точно 7 или между 8 и 12. Специален бонус ви очаква, ако познаете правилно 7 пъти – тогава вашият залог се увеличава по 5.8. Точно тази възможност за големи печалби прави тази игра една от най-любимите на клиентите на MelBet.

Златото на Дракона

Златото на Дракона е игра с прости правила и е достъпна за всеки. Вие трябва да надхитрите дракона и да спечелите съкровището. За начало, направете вашия залог. След това трябва да познаете в кои клетки са скрити монетите. Започвайте да отваряте клетките, като в играта има 10 редици по 5 клетки. Когато отворите клетка с монета, печалбата ви се увеличава. Но при отварянето на дракон, губите залога си и трябва да започнете отначало. По всяко време може да спрете и да вземете натрупаната печалба.

Ези или Тура

Това е една от най-класическите и популярни бързи игри, които ще откриете в МелБет. Определете сумата на вашия залог и просто трябва да познаете дали хвърлената монета ще се падне ези или тура. Вашият залог се удвоява при печалба, като за начало трябва да поставите 1.50 лв, за да може да играете. Ези или тура е лесна игра и е достъпна за всеки.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви