Басейнът е за удоволствие и лечение
В Лайф хоспитал получавате най-доброто лечение

Отделениeто за рехабилитация и физикална терапия се намира в гр. Свети Влас – в полите на Стара Планина и на брега на морето, с прекрасен панорамен изглед към Несебърския залив.

Оборудвано е  с нова и модерна физиотерапевтична апаратура:

електролечение, магнитотерапия, терапевтичен ултразвук; салон за ЛФК, сектор за водолечение и луготерапия.  Салонът за ЛФК е оборудван с клетка на Роше, кинезитерапевтични механизми и масажен кабинет.

В сектора за водолечение има ново инсталирани комбинирани вани – тангенторно-перлени, с които успешно се повлияват заболявания на ОДА и неврологични такива.

Луголечението включва прилагането на лугокомпреси. Лугата е концентриран разтвор, продукт от солодобива, представлява маслоподобна течност с жълтокафяв цвят. В нея се съдържат множество химични елементи, биологично-активни вещества, продукти на планктона и др.

Тя има многостранно действие: противовъзпалително, болкоуспокояващо, повишава регенеративните процеси и имунобиологичните реакции на организма. Прилага се при заболявания на опорно-двигателния апарат (ОДА) – гонартроза, коксартроза, спондилартроза, ревматизъм, болест на Бехтерев, артрити и др.; при травматично-ортопедични заболявания – травми, навяхвания, изкълчване на стави; при неврологични заболявания – дископатии, радикулити, плексити и др.

Клиниката разполага с всички необходими уреди за лечение
Удобства, компетентен екип и добро лечение в Лайф Хоспитал

Отделението работи по клинични пътеки към Здравната каса.

В него могат да бъдат лекувани всички видове заболявания на Опорно-двигателния апарат (Артрити, Коксартрози, Гонартрози, Спондилоартрози), възстановяване след ортопедични операции (изкуствена тазобедрена и колянна стави), фрактури, състояние след артроскопия, заболявания на периферната нервна система (Дископатия, „Ишиас”, „Лумбаго”, Плексити, Радикулити, Диабетна полиневропатия и др.), болест на Паркинсон, Множествена склероза, състояние след прекарани Инсулт , ДЦП.

Това е уникална възможност да подобрите здравословното си състояние. Едновременно с компетентните грижи на медицинските специалисти използващи най-съвременна апаратура и методи за възстановяване  пациентите  могат да почувстват влиянието на уникалния климат – съчетание от морски и планински въздух при отличните битови условия отговарящи на хотелските в региона.

Отделението на МБАЛ ” Лайф Хоспитал” работи по клинични пътеки към Здравната Каса и има свободни места за месеците май и юни.

 Повече информация може да получите на тел.: 0894 67 97 61, 0894 67 99 55

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

five × 3 =