Сиа пусна сингъл от първия си филм. Парчето „Together“ ще бъде част от саундтрака на бъдещия режисьорски дебют на австралийката.

Девет пъти номинираната за награди Grammy и мултиплатинена изпълнителка ще включи 10 нови песни в предстоящия филм, озаглавен Music.

Музикалното видео на „Together“ ще даде на феновете първи поглед към лентата, в която участват Кейт Хъдсън, Лесли Одом Джуниър и Мади Зиглер.

Във филма Зу (Кейт Хъдсън) е трезвена отскоро и търси пътя си в света, когато получава новини, че става единствения настойник на полусестра си Мюзик (Мади Зиглер), младо момиче, страдащо от аутизъм. Филмът изследва две от любимите теми на Сиа – намирането на глас и какво означава да създадеш семейство.

Сценарият за Music е писан от Сиа и Далас Клейтън, базиран на кратката история, която Сиа написва през 2007. Песента „Together“ е писана от Сиа и Джак Антоноф и продуцирана от Антоноф, с допълнителна продукция от Джеси Шаткин. Песента и музикалното видео се издават чрез Monkey Puzzle/Atlantic Records.

По-рано тази година Сиа бе включена в сингъла на BTS „On“. Миналата година тя си партнира с Дипло и Лабиринт. Дебютният албум на групата LSD (Лабиринт, Сиа и Дипло) има над 1 милиард стрийма към момента.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви