Магазинчето се намира на ул.
Магазинчето се намира на ул. "Богориди"

Нека не се лъжем, бургазлии сме. Знаем се, един вид. Едва ли има някой от нас, който да не е прекарал часове от живота си, чакайки за среща с приятели на Часовника. Любимият лагер-сбор на местни и не чак толкова местни, се превърна в истинска институция за разходките на всички, защото именно там е тяхното начало, било то по „Богориди“ към Морската градина, по „Александровска“ към „Тройката“ или отскоро модерното – към ЖП гарата и след това към пристанището.

А колко от нас са се чудили от къде да си вземат едно кафе, докато чакат? А колко от нас, потропвайки с крак, чакайки поредния закъсняващ за среща, са искали нервно да си купят и запалят една цигара? Или пък пък пътя към Морската градина се чудят с приятели: А бира от къде!?

Отговорът и решението на всички тези въпроси вече е ясен – „Жабка“! Малкото и уютно магазинче на няколко метра от Часовника ще утеши всеки чакащ за първа или поредна среща. В него може да си вземете нещо набързо за хапване, едно ароматно кафе, пакет цигари или просто една бира.

Началото на тези истории ще ви дадат Георги и Бети – винаги усмихнати, винаги позитивни. Те ще ви обслужат в китното магазинче и ще ви дадат така нужното начало на вашата разходка. При тях може да откриете най-различни неща за хапване – сладки и солени, енергийни и безалкохолни напитки, както и други. А и лично, познавайки ги, мога да гарантирам, ама наистина да гарантирам, че бирата им никога няма да свърши.

Така че програмата е ясна – среща на Часовника, кафе и бира от „Жабка“, а след това… след това пред вас е само разходката и незабравимите бургаски емоции.

1 КОМЕНТАР

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four × two =