Двамата разтрогнаха договорите през март
Двамата разтрогнаха договорите през март

„Нефтохимик” остава без двама от основните си футболисти след 31 май

Това са Джунейт Али и Радослав Александров. Двамата разтрогнаха с „шейховете” през март и от лятото ще са част от тима на Димитър Димитров – Херо „Берое”.

Джунейт Али е юноша на старозагорци. Той е на 26 години и играе като защитник. Той е роден в Кърджали, но е продукт на школата на „Берое“. Преди „Нефтохимик“ е играл за „Несебър“, „Ботев“ (Гълъбово) и „Верея“.

Апостолов е на 22 години. Играе като полузащитник. Роден е в Пловдив. Юноша на „Ботев“ (Пловдив). Освен за „канарчетата“ също е играл за „Несебър“.

Договорите на футболистите в „Нефтохимик” изтичат на 31 май

Който вземе футболист от нас, няма да съжалява. Или пък да останат тук, защото имат още какво да дадат, съобщи пред Тема спорт старши треньорът на „шейховете” Диян Петков. Какво ще се случи след това – не знам. Честно казано, се информирам от медиите. Договорите на мен и моя щаб са също до 31 май. Дали ще останем занапред – не знам. Чуваме, че ще има ново ръководство, но какво ще стане, не мога да кажа. Това е ситуацията. Надявам се „Нефтохимик” да има нова управа и да бъде още по-добре, допълва още Петков.

Както е известно, в ръководството на бургаския клуб предстоят промени. На мястото на оттеглилия се през зимата от поста изпълнителен директор Павел Бошнаков се очаква да застане Емил Табаков.

След прекратяването на сезона във Втора лига заради коронавируса „Нефтохимик” завърши на пето място в класирането

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви