Време за красиви неща
Пожелайте си любов и щастие

„Говори ми красиво, говори ми хаотично, говори ми за любов!“. Така ще звучи новолунието в Близнаци, което ще отвори нова тема с високия заряд на меркуриевия знак.

На 22 май настъпва поредното новолуние, този път в знака на Близнаци.

Излизаме от пълнолунието в Скорпион, за да потърсим повече светлина. Новолунието в Близнаци ще ни помогне с нови идеи, краткосрочни планове, които да реализираме. Ще сме по-инициативни, а идеите, които ще представим на другите ще бъдат оценени.

Близнаци са знак, който обича да бъде винаги ангажиран, да му е интересно.

През този период на новолуние, можем да фокусираме енергията си върху малки проекти,

да запълним графиците си с неща, които да вършим, да използваме енергията на ума си, да създаваме нови контакти. Недостатъкът на Близнаците е, че заради тяхната динамичност, налице са стрес, напрежение, умора. Затова ще е важно по време на това новолуние да не се претоварваме.

Затова точно сега си струва да бъдем любопитни – не към малките и незначителни неща, а към новите възможности и хоризонти.

Нека използваме посланието на новолунието, което ще настъпи в 21:00 ч., за да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво трябва да променим в общуването и какво място искаме да заемем в обкръжението си.

Изразяваме ли се достатъчно добре? Използваме ли силата на ума?

Сега е време да помислим за всичко това и да си пожелаем структурирана мисъл, умение да анализираме и изучаваме, а защо не и да говорим по-увлекателно. Ако обичате да работите с ръцете си, помислете кое е това начинание, което заслужава повече време в ежедневието – каква по-добра причина да инвестирате време, от това да се чувствате щастливи.

Обърнете внимание на братята и сестрите си, както и на близките приятели – във времето на уединение може би забравихме за някои от тях.

Погрижете се за тези отношения и намерете време да помислите как бихте ги надградили. И най-вече – заредете се с безгрижието и лекотата на този знак, който метчае да разговаря с всеки интересен човек и да види какво се крие зад ъгъла!

На 22 май новолунието прави положителен аспект с ретроградните Юпитер и Плутон.

Мислите ни ще бъдат осветлени, но и имаме реален шанс да съберем нужната енергия и да реализираме нещо, което истински желаем.

Предвид ретроградното движение на планетите е твърде възможно да се върнете към стара идея, която сега да получи нужния импулс.

Както знаем, този зодиакален знак е двойствен, което може да изведе двуличие в обкръжението ни или дори вие самите да казвате едно, а да правите друго. Енергията на това новолуние е много изменяема, но желанието ни за промяна ще се повиши. Може да изкристализира това, което вече е било в движение.

Късмет, щастие и растеж няма да ни липсват. Въпреки че напредъкът може да е бавен, той ще бъде стабилен, а резултатите дълготрайни.

Но ще е много важно да се пазим от измами, обърквания, заблуди. Ще търсим съвети относно работата или правни въпроси. Енергията на новолунието може да доведе и до трудности във взаимоотношенията, енергийните потоци.

Що се отнася до финансите, важно е да сте съвсем наясно къде и за какво отиват средствата ви, за да не загубите пари.

Бъдете готови и отворени за промени, за придобиване на нови познания, за поддържане на добра комуникация, за повишаване вярата в себе си. Потърсете професионални съвети по важни въпроси и се уверете, че няма объркване във финансовите въпроси.

 Възможно е да имате нужда от изясняване или порив да потърсите значим за вас човек.

Използвайте новолунието за преразглеждане на вече позната ситуация, която заслужава ново начало. Понякога „новото начало“ е именно различен прочит на собствения ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават безценната възможност да опишем всичко, от което се нуждаем.

Хубавото на новолунията по принцип е, че са време за рестарт, изчистване на старото. Очакват ви приятни неща, така че се възползвайте максимално.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви