Преасфалтирането трябва да приключи до утре сутринта
Преасфалтирането трябва да приключи до утре сутринта

Във връзка с полагане на асфалтово покритие на кръгово кръстовище бул. „Стефан Стамболов“ и бул. „Никола Петков“ при хотел „Мираж“, Община Бургас съобщава, че

ще се наложи неговото пълно затваряне от днес до вторник, 22-26 май, с пауза в неделя, 24 май

Но това ще се случва само в часовете от 21.00 до 06.30! На строителната фирма е възложено да работи четири нощи поред – петък и събота, понеделник и вторник, за да има минимален дискомфорт за градското движение. През деня автомобилите ще могат да преминават оттам.

Кръговото кръстовище се затваря, както следва:

– За движещите се МПС от бул. „Демокрация“ и ул. „Струга“ затваряне ще се осъществи при ул. „Св. Пантелеймон Лечител“, като се допуска само навлизане в посока ул. „Св. Пантелеймон Лечител“ към к-с „Зорница“. /схема 1/.

– За движещите се МПС от к-с „Славейков“ затварянето ще се осъществи при кръстовище бул. „Тракия“ и бул. „Стефан Стамболов“, като се забранява завиване надясно към кръговото кръстовище и се допуска ляв завой от бул. „Тракия“ по бул. „Стефан Стамболов“, посока кръгово кръстовище при „ВХТИ“. За идващите от кръгово кръстовище при „ВХТИ“ се допуска само десен завой от бул. „Стефан Стамболов“ към бул. „Тракия“. /схема 2/.

– За движещите се МПС по ул. „Георги Минков“ затварянето ще се осъществи при хотел „Мираж“, като идващите МПС ще имат възможност да извършват обратен завой и достъп до прилежащите сгради. /схема 3/.

– За движещите се МПС от бул. „Никола Петков“ към кръгово кръстовище „Мираж“ затварянето ще се осъществи при светофарно регулираното кръстовището с ул. „Петко Загорски“. /схема 4 и схема 5/.

 От общината призовават водачите да се съобразяват с въведената временна организация на движение и да използват следните обходни маршрути:

– За движещите се МПС от бул. „Демокрация“ и ул. „Струга“ движението ще се осъществява през бул. „Стефан Стамболов“ – ул. „Св. Пантелеймон Лечител“ – к-с „Зорница“ – бул. „Никола Петков“ – ул. „Атанасовско езеро“ и ул. „Петко Загорски“.

– За движещите се МПС от бул. „Тракия“ движението ще се осъществява през бул. „Тракия“ – ул. „Яни Попов“ – ул. „Лазар Маджаров“ – бул. „Стефан Стамболов“.

– За движещите се МПС от бул. „Никола Петков“ движението ще се осъществява през бул. „Никола Петков“ – ул. „Атанасовско езеро“ – бул. „Димитър Димов“ и бул. „Никола Петков“ – ул. „Петко Загорски“ – ул. „Транспортна“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви