Deep Zone Project поканиха ToTo H в новия си проект „Gimme Love”

DJ Dian Solo, който е лидер на групата, изпратил на половинката от СкандаУ демо на парчето, а ToTo H толкова го харесал, че още на следващия ден записал своята част от вокала.

Заедно решили да отбележат премиерата по супер нестандартен начин – като изстрелят диск с парчето в Космоса. Свързали се с британска компания, ангажирана с метеорологични и космически изследвания, която закачила диска с новата песен на Deep Zone Project и ToTo H на специален летателен апарат с HD камера и от станция в Шефийлд, Великобритания го изстреляла на 28 000 метра височина в средната част на стратосферата.

„Gimme Love” е микс между енергичен хаус и мелодичен рап, преплетени с живи цигулки и китари

По текста и музиката работи цялата група заедно с ToTo H, с когото отдавна планирали да направят съвместно парче.

„Колаборациите са едни от най-незабравимите музикални преживявания и „Gimme Love” e точно такова. Енергия, позитивен дух и мирис на лято – това ще ви подарим с новата си песен“, споделят тримата от Deep Zone Project.

Видеоклипът на „Gimme Love” е дело на режисьора Васил Стефанов, а в него взимат участие и танцьорките от Secret Garden Show. Проектът е подкрепен от интернет компанията Gigafiber, както и от „Вирджиния Рекърдс“, които се заемат с разпространението и дигиталните активности.

meloman.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви