"Професия блондинка" е с незалязваща популярност

„Професия блондинка 3“ трябваше да излезе през тази година, но се забави,

защото сценария на Кирстен „Киви“ Смит и Карен МакКъла, работили по предишните две части на хита с Рийз Уидърспуун, не се хареса особено.

Вече са ясни техните заместници.

Минди Калинг и Дан Гор са автори на последната версия на сценария. Това е вторият проект, по който двамата работят заедно, след все още неозаглавената сватбена комедия, в която ще участват Калинг и Приянка Чопра. Уидърспуун ще се завърне в ролята на Ел Уудс и ще бъде продуцент на дългоочакваното продължение, заедно с оригиналния продуцент на поредицата Марк Плат.

Звездата от „Бандитките на Оушън“ Калинг бе създател и изпълнителен продуцент на хитовия сериал на Netflix „Never Have I Ever“. Тя е известна с работата си по няколко популярни сериала, включително „Офисът“, а комедията „Късното шоу“, на която е сценарист, продуцент и изпълнител на една от двете главни роли заедно с Ема Томпсън, бе закупена от Amazon за 13 милиона долара. Гор е двукратен носител на „Еми“ и също работи по няколко хитови сериала като „Brooklyn Nine-Nine“ и „Parks and Recreation“.

Двете части на „Професия блондинка“ се радват на незалязваща популярност и са спечелили почти 267 милиона долара

Първият филм е с култов статут и е сред най-големите хитове на MGM, с приходи почти 142 милиона при бюджет едва 18 милиона. През 2007 г. е премиерата и на вдъхновения от филма мюзикъл, номиниран за 7 награди „Тони“.

синефиш.БГ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви