Чантите в следващите месеци
Чантите в следващите месеци

На мода в следващите месеци ще бъдат класическите средни по големина дамски чанти – нито прекалено големи, в които може да поберете какво ли не, нито прекалено малките, в които успявате да сложите само телефона, червилото и портмонето. Повечето чанти са в ретро или винтидж стил и напомнят модата от 60-те години. Ето и някои тенденции, които се откроиха.

Чанти с вериги и бижута

Чантите, украсени с дълги вериги (които може да служат и за дръжка), бижута, скъпоценни камъни (може да са като закопчалки) или с металически ефект, бяха хит по време на модното събитие в италианския град. Например, черните дамски кожени чанти са украсени с вериги в златно, което е много стилна комбинация. Такава чанта е подходяща за официални събития, но и издава бунтарски дух.

Чанти с дълги и къси дръжки

Те са любими на много дами, тъй като са по-практични и сега се завръщат! Чантите с дълга и къса дръжка скоро не са били на мода, но през следващите месеци може да залагате на тях. Ако ви трябва чанта за официално събитие, носете чантата, като я държите за късата дръжка и така изглеждате елегантно. А ако отивате на кино, разходка, работа и училище – използвайте дългата дръжка, преметнете я и ще ви е по-удобно. Така няма нужда да давате много пари за различни чанти.

Чанти-портфейли

Чанти, които се закопчават като ретро портфейлите – с метални закопчалки, бяха модерни през 50-те и 60-те години, но си остават вечна класика, а и с тях винаги ще правите впечатление. Те говорят за носталгия по миналото, създават ретро визия, като от старите филми. А и са удобни, тъй като обикновено са малко по-малки и се откопчават трудно – няма опасност да ви оберат в градския транспорт, например. Тези чанти са за истинските дами и са най-подходящи за официални събития. Но има различни модели, така че може да се осмелите да ги носите и на работа, училище или в парка.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви