Щабът реши да отвори търговски комплекси
Щабът реши да отвори търговски комплекси

По време на днешното заседание членовете на Общинския кризисен щаб взеха единодушно решение и

позволиха на три малки търговски комплекса в Бургас да отворят още днес

Това са „Престиж“ в к-с „Славейков“, „Безистена“ и „Пиргос“ на главната улица „Александровска“. Щабът взе своето решение въз основа на хипотезата, че във въпросните комплекси има само магазини, без развлекателна част, затова отношението към тях няма да е като към молове.

С друго решение от днес се позволява при сватби в Бургас на закрито, в съответната зала да присъстват не само младоженците и свидетелите, а и техни приятели и роднини

Изискването към присъстващите е да са с маски и да не е запълнен повече от 30 % от капацитета на помещението. В Бургас най-често за тази цел се използват КЦ „Морско казино“, Ритуалната зала на ул. „Вардар“ и експоцентър „Флора“.

По нареждане на кмета Димитър Николов днес започна третиране на детските и спортни площадки в града с нашумелия немски нанопрепарат, който осигурява защита на обработените повърхности против микроби в продължение на година (https://www.burgas.bg/bg/news/details/1/42403). През уикенда същото ще се случи с всички автобуси в градския транспорт.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

eighteen − thirteen =