Арест
Мъжът имал предишна присъда

Четирима души са задържани след кражби от къщи в Средец и село Лозарево, съобщиха от полицията.

Служители от Районно управление – Средец задържали извършителите на кражбата на телевизор, система за домашно кино и буфер с тонколони, собственост на 40-годишна жена от Средец, осъществена от дома й, разположен на ул. „Странджа“. Арестуваните са двама криминално проявени мъже, на 19 и 43 години, и двамата от Средец, които направили пълни самопризнания.

Част от откраднатите вещи са намерени и иззети. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Средец.

В Районно управление – Сунгурларе е получено съобщение от 65-годишен мъж от с. Генерал Инзово, обл. Ямбол за това, че от къщата му в с. Лозарево, чрез срязване на катинари и проникване през прозорци на приземния етаж, е извършена кражба на покъщнина – дрехи, одеяла, посуда, ютия, тостер, удължители, медна пръскачка, ВИК части, инструменти и други вещи.

В резултат на полицейските действия са установени извършителите на деянието – това са: двама мъже и две жени, на възраст от 22 до 29 години, всички от с. Лозарево. Вещите – предмет на престъплението са намерени и иззети при претърсване на къщите на извършителите. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Сунгурларе.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви