Въвеждането на сертификат за имунитет, който да позволи на звездите да вървят уверено по червения килим

– това е една от обсъжданите мерки, свързани с евентуалното рестартиране на холивудските събития в Лос Анджелис.

1540 Prods. – една от водещите компании, свързани с организирането на големи събирания в американския шоубизнес, разработва няколко сценария за бъдещото заработване на индустрията. Сред предложенията е разделянето на секциите на всеки един от репортерите на терен с пластмасови „стени“, така че те да могат да вършат съвестно работата си при минимален риск. Носенето на маски би останало задължително за всички може би с изключение на онези, които могат да докажат имунитет – тоест, че не могат нито да се заразят, нито те самите да заразяват с новия коронавирус.

Антуражите също ще останат засега в историята. Целта на мярката е да се намали броят на присъстващите на подобни събития.

Повече виртуални събития, които излизат и доста по-евтино – това пък виждат като неминуема последица от пандемията експертите в Холивуд. Те допълват, че е възможно събития да бъдат стриймвани онлайн срещу закупуването на дигитален билет, впоследствие пък феновете – отново чрез интернет, да могат да връщат обратна връзка на присъстващите на живо.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

1 × 1 =