8.1 C
Бургас
четвъртък, 23 март, 2023
НАЧАЛО Спорт Palms bet със страхотни бонус предложения

Palms bet със страхотни бонус предложения

100
0

Завръщането на големите спорни събития е все по-близо, а желанието за спорни залози все по голямо. Няма по-добро време да се възползвате от страхотните оферти, предлагани от Палмс Бет. Макар и наложен на казино пазара, букмейкърът е от сравнително скоро на пазара със спорни залози и именно поради тази причина се стреми да предложи максимално щедри бонус оферти за да привлече голяма маса потребители.

Първоначален бонус за нов клиент

Букмейкърът предлага бонус до 200 лева за спорни залози на всеки нов клиент. Този бонус се получава мигновено, след първоначалния депозит в сайта. Подобен бонус предлагат почти всички хазартни оператори. Добрата новина за играчите на Palms Bet е, че тук бонус средствата трябва да се превъртят само 5 пъти преди да имате право да ги теглите. Това е наистина доста малко, сравнено с другите букмейкъри. Тази оферта е валидна до края на календарната година, така че имате предостатъчно време да се възползвате от нея.

Бонус презареждане

Този бонус се предлага само на вече регистрирани и депозирали потребители. Бонусът се препокрива с този за нови играчи, но може да се получи само чрез специална покана от екипа на букмейкъра. Може да пробвате да си го изисквате в лайв чата на Palms Bet. По принцип, всички лоялни клиенти на хазартния оператор получават ежеседмични разнообразни оферти за различни бонуси по имейла или директно на телефона за контакт.

Ако получите покана за тази оферта, вие трябва да депозирате в сметката си и след това да поискате бонуса от „чат на живо“. Хазартния оператор трябва да зареди бонус средствата във вашия акаунт до 24 часа след като го изисквате. Внимание! Имате само 48 часа, след като сте направили депозит, за да поискате своите бонус средства. За да може да изтеглите средствата трябва да превъртите сумата от депозита плюс получените бонус средства поне един път. Имате срок от 30 дни

Безплатен бонус “Survivor”

Право за участие в тази оферта имат всички регистрирани потребители на Палмс бет, които са направил залог за деня, независимо в коя секция на сайта. След това отивате на промоции, Survivor бонус и прогнозирате 10 спортни събития. Ако ги познаете, вие ще спечелите голямата награда от 1000 лв.

Бонус 50 лв. за точен резултат

Това е друга безплатна игра на Палмс бет. За да участвате, трябва да прогнозирате крайния точен резултат на предварително избрана от букмейкъра среща. Ако познаете, печелите 50 лева. Важно! В бонуса има прогноза и за минута на първия гол. Ако позналите резултата са повече от един, за печеливш се счита човека, който е прогнозирал най-точно времето за първи гол в мача.

Препоръчай приятел

Гледането на спорт е социално занимание, а и спорните залози също не са изключение от това правило. Именно затова Палмс бет дава на своите потребители до 50 лв. бонус за всеки докаран приятел. За да се възползвате от офертата просто трябва да препоръчате сайта на свой познат или приятел и когато той направи първия си депозит, вие ще получите до 20% от стойността на сумата до 50 лв.

Най-хубавото е , че няма ограничение за броя на хората, които може да поканите. Внимателно предупредете вашите приятели, че в процеса на регистрация, те трябва правилно да напишат вашето потребителско име в съответното поле. След това, бонусът автоматично ще бъде преведен по вашата сметка.

Наближава рестартирането на големите футболни първенства и сега е идеалния момент да грабнете някоя от щедрите бонус оферти на букмейкъра и да с подготвите за началото на заключителните сблъсъци в най-големите футболни турнири. В тази статия се опитахме да ви разясним какви са офертите Palms bet бонуси за България. Офертите определено са едни от най-щедрите и заслужават напълно вашето внимание.

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!