11 години след бурната си раздяла Oasis пуснаха свое неиздавано парче. То се нарича Don’t stop… и бе първоначално обявено от Ноел Галахар в неговите социални канали,

като с дълго послание основателят на британската рокгрупа обяснява детайлите по намирането на записа.

„Като целия останал свят, напоследък имах много време. Реших най-сетне да разбера какво се крие в стотиците ненадписани cd, събрани в разни кутии. Случайността пожела да попадна на това старо демо, което смятах за навеки изгубено. То е само в един екземпляр, от репетициите на концерт на Oasis в Хонконг отпреди 15 години“, пише музикантът. След което изразява надежда, че феновете са на сигурно, пазят се и скоро ще могат да излязат от карантината с минимални поражения от болестта. В съобщението не се уточнява дали вокалът в песента е на Ноел, или на брат му Лиъм, който пее в по-голяма част от парчетата на рокгрупата.

Oasis се създава през 1991 г. в Манчестър. В течение на кариерата си са публикували 7 авторски албума и имат песни, превърнали се в класика: Wonderwall, Don’t look back in anger , Live forever и др. Разделят се през август 2009-а след жесток скандал между двамата братя основатели. Оттогава те се отдават на самостоятелните си кариери, които също са успешни, но периодично се появяват новини за сдобряването им и евентуалното им събиране отново.

Надеждите напоследък се поддържат основно от Лиъм, който в емоционални изблици в Туитър обвинява брат си Ноел заради закъсняващото артистично и семейно примирие.

monitor.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви