Какво видяхте първо на картинката?
Какво видяхте първо на картинката?

Представяме ви поредния интересен тест, в чийто център стои една оптическа илюзия. Важното е случая е какво сте видели първо.

Кое е първото нещо, което забелязахте – лъв, горила, дърво, риби или птици? Вижте какво разкрива вашият избор за личността ви.

Асоциацията, която мозъкът ви е направил, издава много за истинската същност на човека.

1. ДЪРВО
Дървото е центърът на картинката. И въпреки това не се забелязва от толкова много хора, колкото си мислите. И все пак: Ако сте забелелязали първо дървото, то вие сте човек на логиката. Не обичате празните обещания, доверявате се само на факти и на действие. Не действате първосигнално и прибързано, а методично и премерено.

Сред негативните ви качества е това, че обичате да издигате стени около себе си. Понякога сте дръпнати и недоверчиви. Не сте мечтатели, а практици, а това понякога ви изиграва лоша шега, защото ви прави прекалено предпазливи.

2. ГОРИЛА
Ако сте видели горилата, то вие вероятно сте човек, който няма високо мнение за себе си. Липсата на самочувствие е доста ясно изразена при вас. Работохолици сте, но винаги смятате, че не вършите достатъчно. Имате склонност да се преуморявате, защото не знаете как да отпочивате.

Сред най-хубавите ви качества е вечното желание за развитие и подобрение. Умеете да гледате на всяка ситуация в дълбочина и от различни перспективи, което ви прави търсени за съвет.

3. ЛЪВ

Ако първо сте забелязали лъва на картинката,

то вие сте хора със свободен дух. Пред вас няма пречки за каквото и да било. Подхождате смело и със самочувствие към всичко, дори да не сте толкова компетентни.

Доверявате се на инстинктите си повече, отколкото на логиката. Авантюристи сте, понякога дори на границата на опасността. Когато се захванете с нещо, го правите перфектно. Добри лидери сте. Понеже винаги сте отдадени изцяло, очаквате същото от околните, което понякога ви превръща в мишена на негативни коментари.

4. РИБИ
За разлика от останалите 3 елемента, рибите не са в центъра на картинката. Трудни са за забелязване. Ако обаче сте видели тях, то това издава за вас, че сте хора с две лица. И не, това не е нещо лошо!

Макар да изглеждате често по-дръпнати и грубовати, вие сте хора с богата душевност. Емоционални сте, но не считате за нужно да го показвате на всички.

Лесно се изнервяте и бързо избухвате, затова правите лошо първо впечатление. Който обаче има търпение да ви опознае, ви обиква с течение на времето.

5. ПТИЦИ
Птиците също саесни за забелязване и привличат вниманието, защото са някак отделени от останалата част на картинката. Ако сте видели първо птиците, то вие сте човек, който мрази правилата. Не обичате да вървите по утъпкани пътеки. Всякакви ограничения ви влудяват.

Понякога сте малко вятърничеви и на вас често не може да се разчита просто защото вниманието ви винаги е разделено върху безброй неща. Резултатът е, че често забравяте какви ангажименти имате. Обожавате пътуванията, неангажиращите отношения и всичко, което може да ви развълнува.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви