Една от маниите на Холивуд е постоянно да представя нови версии на свои класики. Както вече съобщихме, Paramount подготвят римейк на

„Светецът“, който ще бъде режисиран от Декстър Флетчър („Рокетмен“). Вече разбираме, че е ясен и изпълнителят на главната роля – Крис Пайн.

Филмът ще бъде базиран на поредица романи от 20-те години на миналия век, чийто автор е Лесли Чартерис. През 60-те години по тях е създаден популярния сериал с Роджър Мур в ролята на изкусния крадец Саймън Темплар, известен като Светеца. Вал Килмър изпълнява същата роля във филма от 1997 г., режисиран от Филип Нойс. Надеждите са той да постави начало на новa поредица, но приходите му съвсем не са обнадеждаващи.

Сега Paramount са убедени, че това ще се случи, особено с привличането на Пайн. Все пак той е звездата в една от най-успешните им поредици за последните години – „Стар Трек“. Освен това сред продуцентите на „Светецът“ ще е Лоренцо ди Бонавентура, продуцирал и всички филми от друга печеливша поредица на студиото – „Трансформърс“.

Заради епидемията от коронавируса не е ясно кога ще започнат снимките. Все пак според някои информации това ще е следващият филм на Флетчър, преди да се заеме с „Шерлок Холмс 3“.

Пайн ще се завърне в ролята на Стив Тревър в „Жената чудо 1984“, чиято премиера се измести за 14 август. Наскоро той приключи снимките на екшъна „Violence of Action“.

синефиш.БГ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви