След спор за силна музика, мъжът на Жени Калканджиева, Тачо, е бил арестуван. Това съобщи самата „Мис България“ пред bTV.

„Арестуваха мъжа ми Стефан Манов – Тачо. Ужасът се разиграл вчера около 18 часа, след като Тачо и негови приятели се поздравявали със съседи отсреща, като си пускали музика един на друг. Комшията отдолу обаче се подразнил и се изрепчил на Стефан. След размяна на обиди Тачо му забил една тупаница, а той има тежка ръка“, съобщи Жени Калканджиева.

„Бях с детето в друго жилище, не съм свидетел, звънях на приятели, за да питам за подробностите“, обясни най-известната ни „Мис България“. Юмруци в лицето и ритници в тялото – за това разказва Георги, след като снощи направил забележка за силна музика на съседите си. Твърди, че е нападнат от Стефан Манов-Тачо.

„Първо неговият приятел Златанов ме удари в ребрата, после С.М. ми нанесе множество удари по лицето“, казва Георги Любенов. Пристигат 3 патрулки и линейка. Преди две седмици Георги и приятелката му пускат жалба до полицията.

dnes.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви