Второ място – до този резултат стигна Виктория Георгиева при провеждането на умалена версия на Евровизия, зад който застана eurovision-spain.com. Най-големият независим сайт, посветен на песенния конкурс, отреди Литва като победител на несъстоялото се състезание тази година.

За да го направи, той разчита на гласовете на читателите си, които заместват телевота. Редакторите в самия сайт пък заместиха професионалното жури.

Tears Getting Sober спечели най-много точки от самия сайт, последователите на медията пък ни поставиха на второ. Разликата ни с първенците от Литва е едва 8 пункта. За сравнение, на трето място е Италия, която има с 88 точки по-малко от България.

Това не е първият път, в който Георгиева се катери до първите места в класации на Евровизия. Тъй като 65-ото издание на конкурса се отложи за догодина, редица медии предпочетоха сами да проведат проучване кой би спечелил.

Според международната телевизия Out TV, например, Виктория пък щеше да се поздрави с големия успех на песенния конкурс тази година.

slava.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви