Старши треньорът на Берое Стара Загора Димитър Димитров изрази надеждата си първенството в България да се доиграе до самия край, за да не се стига до решение, каквото бе взето за белгийското първенство.

„Чувствам се добре, вкъщи сме в Бургас. Всички близки сме заедно – семейство, деца, внуци и сме събрани на едно място. Спазваме всички наредби, както и трябва. Аз лично нямам някакви проблеми с конкретната ситуация. Живеем в къща и това ни позволява по-различни занимания. Тежко е навярно за хората, живеещи в апартаменти, тъй като там са по-лимитирани въпросните занимания. Ситуацията е чрезвичайна, но трябва да спазваме инструкциите”, каза Димитър Димитров пред Гонг.

„Надявам се играчите да спазват инструкциите, които са им дадени. Вярвам в тях, тъй като момчетата са отдадени и много сериозни в работата си. Най-логичното нещо е в края да имаме класиране по спортен принцип. Притеснявам се да не се вземе решение по подобие на това в Белгия,” каза още Херо.

Както е известно преди десетина дни Белгийската футболна асоциация реши да прекрати сезона в елитната Про Лига при настоящото класиране. УЕФА не одобри това, а президентът Александър Чеферин предупреди в изявление всички федерации, че ако обявят преждевременен край на надпреварите, няма да бъдат допуснати до участие в евротурнирите.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви