Когато Марвел обявиха, че подготвят филм по „Пазители на галактиката“, малцина бяха сигурни в успеха му. По онова време Железният човек и Тор са изключително популярни, но никой не е чувал за Звездния повелител, Гамора, Грут и Дракс. А в отбора е и още един нелепо звучащ герой – енотът Ракетата, който на всичкото отгоре е и ловец на глави.

Вече можем спокойно да заявим, че Марвел са знаели с какво се захващат. А и чудесният сценарий на Джеймс Гън поставя началото на една от най-обичаните поредици за супергерои. Сценарият на „Пазители на галактиката 3“ е отдавна готов и всички, които са успели да го прочетат, не пестят суперлативи за него.

Самият Гън не спира да подсказва какво да очакваме от него. Според последна информация в новия филм ще научим повече за трагичното минало на Ракетата. Знаем, че той е бил отвлечен и измъчван с цел кибернетични експерименти. Белезите по гърба му са доказателство за това.

„Аз съм силно привлечен от образа на Ракетата. Той е като мен, колкото и това да звучи нарцистично. Грут е като моето куче, обичам го, но по съвсем различен начин. Аз се отъждествявам с Ракетата и изцяло му съчувствам, затова искам да разкажа неговата история“, споделя Гън.

За съжаление все още не знаем кога ще е премиерната дата на „Пазителите 3“. През лятото на 2021 г. очакваме първо „Отряд самоубийци 2“ от Гън, което означава, че най-рано на следващата година ще излезе третият филм за звездния отбор.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви