Световноизвестната поп изпълнителка INNA изпрати свой видео поздрав до радио N-JOY в подкрепа на инициативата NJOY@HOME. Изпълнението на румънската певица започва с думите „България, обичам ви!“ и цели да изпрати доза добро настроение и хубава музика към всички музикални фенове в страната ни. Музикалният поздрав е хитът ѝ „Not my baby”, изпълнен под акомпанимента на китара. Видеото на INNA можете да видите тук:  http://tiny.cc/srdsmz

Само десет дни след началото на инициативата NJOY@HOME радио N-JOY вече излъчи пет миниконцерти на български и чуждестранни музиканти. До момента в кампанията се включиха:   Прея, Кристиана Асенова и Тоши, Тино и Ния Петрова от „Гласът на България“ и румънската изпълнителка INNA[1]. Кампанията на радиото и артистите, включили се в нея, има за цел да изрази своята съпричастност към най-засегнатите в настоящия момент, да отправи призив за отговорност към всички нас и да внесе доза хубава музика и добро настроение в ежедневието ни.

В следващите дни още много изненади очакват меломаните, защото в поредицата ще се включат още VenZy, Жана Бергендорф, Innerglow, Дамян Попов, Дара Екимова, Виктория, Рафаел, Деница Караславова, VICK, Атанас Кателиев, – победителите от шоуто „Гласът на България“ и други.

INNA е изпълнител от лейбъла Global Records, представляван в България от Virginia Records

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви