Преасфалтиран и с обновени тротоари е участъкът от „Транспортна“ (на снимките), разположен от кръговото кръстовище при общежитията на държавния университет „Проф. д-р Асен Златаров“ до кръстовището при мол Плаза. Но строителните дейности продължават по останалата дължина на улицата, като под земята има още стари тръби за подмяна от ВиК.

От утре, 6 април, понеделник, ще бъде спряно или затруднено движението на други две локации.

Продължават ремонтните дейности по „Булаир“. От 06.04.2020 г. до 16.04.2020 г. ще бъде затворено западното платно на улицата. Движението на автомобили ще се осъществява двупосочно в източното платно. За обслужване на пътниците автобусите ще спират в активната лента за движение, близо до съществуващата спирка. Съобразявайте се със сигнализацията на пътя и шофирайте внимателно!

Продължава подмяната на водопроводната мрежа по ул. „Цариградска“. В периода от 06.04.2020 г. до 24.04.2020 г. и там ще се въведе временна реорганизация на движението. Освен участъка от ул. „Цар Калоян“ до ул. „Ивайло“, ще бъде затворено и кръстовището ул. „Цариградска“ – ул. „Ивайло“.

Днес, неделя, 5 април, полагат и горния втори слой нов асфалт върху пътното платно на бул. „Стефан Стамболов“ от страната на УМБАЛ.

Община Бургас се извинява за причиненото временно неудобство. Шофирайте внимателно!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви