Предпазни маски за сватба, защо ли?

0
51

Независимо дали е задължително да носим предпазни маски, или не, тяхното търсене е по-голямо от всякога и много марки започнаха да ги произвеждат.

Разликата тук е, че повечето от тези марки създават маските си за благотворителност и ги раздават безплатно на медицински лица, но този луксозен бранд за сватбена мода има друга идея.

От Winnie Couturе решили, че техните маски ще бъдат с красиви дизайни и допълнителни елементи, така че да стават дори за сватба – да, въпреки че събиранията на повече от двама души на едно място е вече забранено в голяма част от света.

Тогава защо ни е да плащаме да носим Haute Couture маски? От марката отговарят на този въпрос, като се защитават, че 100% от печалбите им ще отидат за благотворителност към организацията Direct Relief, която осигурява защитно облекло за медицински лица в САЩ.

Това наистина е хубаво, но не елиминира питанката къде ще носим тези маски, когато няма как да се състои каквато и да е сватба. Идеята е може би единствено подходяща за тези двойки, които са решили да сключат брак без празненство и гости.

По друга причина не виждаме как можем да използваме маските, освен ако не сме решили да накараме да шашнем шепата хора, които ще срещнем по пътя към аптеката или супермаркета.

missbloom.bg

Остави отговор

Please enter your comment!
Please enter your name here