Възрастен мъж е бил убит след пиянски скандал, съобщиха от полицията.

В Районно управление – Карнобат е получено съобщение от 83-годишен мъж от с. Церковски за това, че на поляна в югоизточния край на селото открил тялото на свой 65 годишен съселянин.

При извършения първоначален оглед полицейските служители открили прободна рана в дясната част на тялото на мъжа, както и следи от кръв по дрехите му. В резултат на бързите полицейски действия за срок от 24 часа е задържан извършителя на убийството – 71-годишен мъж от с. Церковски, общ. Карнобат, осъждан многократно за телесни повреди и опит за убийство.

Констатирано е, че на 27.03.т.г. вечерта същият заедно с жертвата употребили алкохол, като се черпили в дома на 71-годишния мъж. При извършения в къщата оглед е намерен и иззет кухненски нож, с който вероятното е извършено престъплението. Извършени са множество процесуално-следствени действия и са назначени различни експертизи.

Причините за извършеното престъпление са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство под прякото ръководство и наблюдение на Окръжна прокуратура – Бургас.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви