Вече разполагаме с повече подробности за третата част от приключенията на най-малкия супер герой в Марвел вселената. Пейтън Рийд отново ще е режисьор на „Ант-Мен 3“, както и на предишните два филма. Все още не е ясна премиерната му дата, но снимките трябва да започнат през 2021 г., а филмът ще е част от Фаза 5 в кино вселената на Марвел.

Освен Пол Ръд, който отново ще е в ролята на Скот Ланг, в бъдещия хит ще се завърнат още неговите партньори от предишните две части Майкъл Дъглас и Майкъл Пеня. Все още не е сигурно дали ще видим отново Еванджелин Лили в ролята на Осата. Нейни необмислени коментари за коронавируса предизвикаха бурно недоволство сред феновете и според някои коментари това може да доведе до прекратяването на нейния договор.

Все пак „Ант-Мен 3“ ще се превърне в истинско събитие, защото според изтекла информация ще представи младите членове на Отмъстителите. Ще видим за първи път на екрана някои от новите попълнения в отбора, като сред тях ще е и порасналата дъщеря на Скот – Кейси.

Част от младите Отмъстители ще дебютират най-напред на малкия екран в сериалите „WandaVision“ и „Hawkeye“. Тепърва ще научаваме повече за този нов екип, който ще трябва да продължи по стъпките на „ветераните“ Железният човек, Черната вдовица, Капитан Америка, Тор и Хълк.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви