Макар и с известно закъснение, стартираха снимките на едно от най-очакваните продължения. Вече разполагаме с първи кадри от снимачната площадка на „Мисията невъзможна 7“, в които Том Круз за пореден път демонстрира, че сам изпълнява своите каскади.

Снимките трябваше да започнат още миналия месец във Венеция. Заради епидемията с разпространението на коронавируса обаче началото бе поставено преди броени дни във Великобритания.

На разпространените кадри от пистата Дънсфолд в Съри виждаме Круз, който кара различни коли и мотор, а в снимките участват още хеликоптер и самолет. На някои от кадрите е и Ребека Фъргюсън, която се завръща в ролята на Илса Фауст. След заснемането на тези сцени екипът ще се премести в прочутото английско студио Пайнууд.

Освен Круз и Фъргюсън, в бъдещия хит се завръщат още Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кирби и Хенри Черни. Сред новите попълнения в актьорския състав са Хейли Атуел, Шия Уигъм, Пом Клементиеф и Никълъс Холт.

Очакванията са двете нови продължения на популярната поредица да бъдат заснети едновременно, макар че кризата с коронавируса вече промени доста графици на предстоящи хитове. Ако всичко е наред, „Мисията невъзможна 7“ ще има своята премиера на 23 юли 2021 г.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви