„Пази тишина“ е вторият самостоятелен сингъл на YANNA. Младата певица представя и оригинално видео с послание срещу социалните етикети и фалша.

Текстът е на самата изпълнителка, а за музиката и аранжиментът отговаря Светлин Къслев. Режисьор на видеото е Стефан Маринов, чийто екип е отговорен за всичко по визуалната обработка на парчето.

YANNA е Яна Сабанова – млада, красива, нежна и нахално талантлива. Едва на 14 години печели журито и публиката в „Гласът на България“, където става част от отбора на Графа и стига до трето място. И до момента YANNA държи рекорда за най-млад участник, достигнал до финал в историята на шоуто в България.

YANNA пее от съвсем малка – пред огледало вкъщи, в музикалната школа Voice Academy, в рейтинговото телевизионно риалити, на голямата сцена на международния фестивал Discover Silk Road Star в грузинския град Батуми. YANNA издаде дебютния си сингъл „Не мога, не искам“ миналата есен.

Сега, почти на 18, като самостоятелен и независими артист, YANNA продължава да свири на пиано, да танцува, да пее и да мечтае да учи професионално музика, за да развие още пълния си талант и музикален арсенал.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви