Кейт Мидълтън надделя над другата снаха на британския принц Чарлз – Меган Маркъл, като представителката на кралското семейство с най-голямо влияние в модата, съобщи в. „Дейли мейл“.

Когато херцогинята на Съсекс Меган влезе в кралското семейство през 2017 г., продажбите на по-достъпните й дрехи веднага се увеличаваха. От Мегзит обаче влиянието й драстично намаля.

На базата на популярността на тоалетите й от 2017 г. до 2019 г., модният избор на Меган е увеличил търсенето в интернет с 2016 процента.

Откакто с принц Хари обявиха, че се оттеглят от кралските си задължения обаче, търсенето им е намаляло до едва 31 процента.

Предпочитанията на Кейт за тази година досега са предизвикали 159 процентно увеличение – доста повече от средните 119 процента за периода от 2017 г. до 2019 г.

През януари Кейт и Меган отидоха на обществени прояви с палта на марката „Масимо Дути“. И двата модела се оказаха популярни, но търсенето на палтото на Кейт беше осем пъти по-голямо, отколкото на Меган.

Кейт често носи тоалети на скъпи модни къщи, като „Александър Маккуин“, но ги редува с достъпна конфекция – от „Манго“, „Зара“, „Райс“. Именно на такива дрехи търсенето нараства най-много.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви