Мерил Стрийп е пример за това, че красотата и стилът не зависят от възрастта. Ето и няколко съвета за стил и красота за зрели дами от неповторимата Мерил Стрийп.

Намерете цветната комбинация, която ви отива

Съчетанието черно и бяло е любимо на Мерил Стрийп. Контрастното съчетание подхожда на актрисата и често я виждаме с тоалети в класическите цветове. Вие също можете да откриете кои цветове отиват най-много на тена, цвета на косата и очите ви и да ги включвате по-често в ежедневието си.

Стилното палто е всичко

Подобно на Кейт Мидълтън, Мерил Стрийп също е почитателка на елегантните палта. Всъщност, ако сте с красиво палто, което ви отива, няма значение какво носите отдолу. Всяка жена има нужда от елегантно палто, което добре да подчертава фигурата ѝ.

Очилата са красив аксесоар

Диопричните очила често са подценявани като аксесоар. С тяхна помощ обаче можете да подчертаете очите и лицето по неповторим начин. Не се страхувайте да експериментирате с очила с цветни и открояващи се рамки.

Опитвайте нови стилове

Мерил Стрийп е известна с умерения си моден вкус, но понякога я виждаме да излиза от зоната си на комфорта и да експериментира с по-предизвикателни тоалети. Това далеч не означава да изневерите на себе си, а просто че сте готови да опитвате нови неща и да се развивате.

Гащеризонът е дреха за смели жени

Може би често се чували, че гащеризонът е дреха за жени с перфектна фигура. Неведнъж обаче Мерил Стрийп е доказвала, че не е така. Модата се развива постоянно и в магазините можете да откриете гащеризони с различна кройка. Вземете със себе си доверен човек, пробвайте разнообразни стилове. Веднъж откриете ли гащеризона за вашата фигура, ще се влюбите в тази дреха.

Подчертайте талията

Не всяка жена е благословена с тънка и женствена талия. Затова пък Мерил Стрийп е пример, как с помощта на дрехите да „изваем“ фигурата и да излъжем окото. Тънко коланче от кожа или текстил, лек набор или заиграване с принта може да се окажат най-лесния начин фигурата да добие извивки.

Обемните бижута правят дори семплия тоалет шикозен

Не се страхувайте да носите едноцветни тоалети. От Мерил Стрийп можете да научите, че дори най-семплата черна рокля може да се превърне в интересна, ако носите цветни аксесоари. Идеални за целта са обемните цветни огърлици, обеци и гривни, а защо не и цветните обувки и чанти.

Rozali.com

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви