През лятото на 2019 г. беше официално съобщено, че обичаният тийн сериал „Клюкарката“ ще има продължение и ще се завърне на екран през пролетта на 2020 г.

Тогава стана ясно, че сценаристи и продуценти отново ще бъдат Джош Шуорц и Стефани Севидж, но ще видим нови актьори – ново поколение частни ученици в Ню Йорк. Изминали са 8 години откакто оригиналният сайт на Клюкарката е спрял да функционира, но сега и новото поколение ще се запознае с нея и ще научи за нейната власт.

Скоро стана ясно кои актьори ще влязат в ролите на новите ученици.

На 2 март от HBO Max съобщиха, че на екран ще видим Емили Алин Линд (Doctor Sleep, Revenge), Уитни Пик (Chilling Adventures of Sabrina), Ели Браун (The Perfectionists), Джейсън Готай (Broadway’s Bring It On, Spider-Man: Turn off the Dark), Джонатан Фернандес (Lethal Weapon, Girls, Togetherish).

Няма много подробности за персонажите, но самата Емили Алин Линд издаде, че ще играе тийнейджърката Одри, която „е в продължителна връзка и започва да се чуди какво повече може да има навън за нея“, съобщават от „Deadline“.

Интересното е, че Емили е дъщеря на актрисата Барбара Алин Уудс, която играеше Деб в друг тийн сериал – One Tree Hill. Чад Майкъл Мъри, станал много известен с ролята си на Лукас Скот в One Tree Hill, беше един от първите, които поздравиха Емили за ролята.

„Поздравления, Ем! Ти си рок звезда“, написа той.

Емили се изявява и като певица и умее да свири на китара.

Хубавото е, че в новите серии ще се разбере и какво се случва с някои от емблематичните главни герои на сериала – Серина ван дер Уудсен, Блеър Уолдорф, Дан Хъмфри, Нейт Арчибалд, Чък Бас и т.н. Новите персонажи ще обсъждат клюките около предишните главни герои.

А Кристен Бел отново ще озвучава Клюкарката.

В новите епизоди на сериала ще има повече истории на хомосексуални хора и ще видим повече чернокожи герои.

Все още няма официална дата за премиерата.

 

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви