Кристина Агилера ще изпълни новата оригинална песен от саундтрака на „Мулан“. Суперзвездата, издала няколко мултиплатинени албума и носител на шест награди „Грами“ ще изпее „Loyal Brave True“ за едно от най-чаканите заглавия тази година – игралната адаптация на неостаряващата приказка на Дисни.

В добавка, Агилера ще изпълни и нова версия на песента „Reflection“ от анимационната класика, която беше и дебютният сингъл, с който стартира кариерата ѝ.

Директорът на „Music & Soundtracks“ към Уолт Дисни Студиос Мичъл Лайб споделя: „Кристина притежава един от най-добрите гласове на всички времена. Оригиналното ѝ изпълнение на „Reflection“ от анимационния филм, когато е едва 16-годишна, има заслужено място в историята на музиката, освен че е и трамплин за безпрецедентната ѝ кариера, която последва.

Благодарение на вродените си способности и натрупания опит като артист през годините, със своите изпълнения във филма, Кристина допринася много за крайния резултат, който представлява предстоящата епична нова версия на „Мулан“. Смятам, че тези песни ще докоснат днешните зрители по същия силен начин, по който го направиха и преди 22 години“.

njoy.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви