Областната и общинската структури на СДС – Бургас изказват своите дълбоки съболезнования на семейството и близките на уважавания д-р Андрей Найденов.

Д-р Найденов дълги години бе председател на Съюза на репресираните от комунистическия режим в морския град. Заедно с него отстоявахме идеята истинското лице на този тоталитарен режим никога да не бъде забравяно. А плод на общите ни усилия бе и изграждането на паметник на жертвите, на който техните близки да ги почитат.

Д-р Найденов завинаги ще остане в сърцата ни и ще продължим започнатото заедно! Светла му памет!

Опелото на д-р Найденов ще се състои утре, 5-ти март, от 11:00ч. в Бургаските гробища!

БургасНюз изказва съболезнования на близките на д-р Андрей Найденов!

Кметът Димитър Николов също изказа най-искрени съболезнования на роднините и приятелите на уважавания председател на Съюза на репресираните и дългогодишен ръководител на комисията по водното спасяване д-р Андрей Найденов.

„Скърбя заедно с вас за загубата на този достоен човек и голям професионалист, допринесъл изключително много за добрите традиции във водното спасяване в Бургас и региона.

Той беше изключителен човек, който отдаде огромни усилия да бъде изграден паметник на жертвите на комунизма в Бургас и да бъде съхранена тяхната памет.“, се казва в съболезнователния адрес на кмета Николов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви