Йордан Петков е новият председател на ОбС на БСП в Созопол. Пред делегатите на общинската конференция той благодари за високото доверие и заяви, че ще направи всичко необходимо, за да го оправдае. Петков е роден на 22 януари 1978 г. Завършил е „Публична администрация“ и „Национална сигурност“ в БСУ. Член е на БСП от 15 години.

По време на заседанието свой отчет представи досегашният председател Тихомир Янакиев. Отчет бе представен и от групата общински съветници на БСП в Созопол. Направиха се и номинации за председател на БСП – за Корнелия Нинова и Кирил Добрев. Гост на конференцията бе народният представител от „БСП за България“ Петър Кънев.

БСП има нов председател и в Несебър. Това е Яни Янулов. Той е роден на 31 октомври 1981 година в Несебър. Завършил е „Стопанско управление“ във Варненски свободен университет „Черноризец Храбър“, а в момента следва „Мениджмънт на водния транспорт“.

Делегатите на конференцията приеха отчета на досегашния председател Димитър Топалов. He бeшe пpoпycнaтa и paвнocмeтĸaта зa cвъpшeнoтo oт несебърската организация пpeз изминалите местни избори. Номинации за председател на БСП бяха направени за Корнелия Нинова, Кирил Добрев, Деница Златева и Красимир Янков. Гост на заседанието бе народният представител Николай Тишев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

16 + six =