Триа Сити център отново е подготвил иновация за своите клиенти. Всяка седмица на страницата на търговския комплекс във фейсбук ще бъдат организирани бързи търгове с пет изкушаващи оферти.

Аукционите стартират от понеделник, 2 март. Да се включите в наддаването на желаните от вас артикули не е трудно.

Вижте как:

• В 10 часа сутринта всеки ден, от понеделник до петък, на страницата на ТРИА сити център във фейсбук ще бъде публикуван по един артикул с първоначална цена. С това търгът е обявен, а срокът за наддаванията е точно 24 часа.

• Всеки може да участва в търга като напише в коментар под снимката на артикула своята цена – тя трябва да е по-висока от първоначално обявената и/или по-висока от предложената в предходните коментари.В търга може да се наддава неограничен брой пъти до изтичането му.

• Минималната стойност, с която може да се наддава, е 3 лв.

• За спечелил търга ще се счита участникът, който отговаря на всички условия и към момента на изтичане на търга е предложил последната най-висока цена. Неговото име ще бъде обявено с коментар под публикацията в деня на изтичането на търга.

Но, внимание:

участник, който е спечелил три търга, но не е закупил артикулите, за които е наддавал, губи правото си да участва в други търгове и наддавания от негова страна няма да бъдат зачитани.

Важно е да се знае, че артикул, който е бил спечелен от търга и закупен, може да бъде върнат в рамките на две седмици. Сумата на покупката ще бъде възстановена по същия начин, по който е извършено плащането, освен ако клиентът не желае друго.

Спечелилият участник в търга има право да закупи артикула в рамките на 5 дни. Ако този срок не бъде спазен, артикулът ще бъде обявен за наддаване повторно.

И така – нужното за организиране на виртуален аукцион е налице: ТРИА Сити център предлага желаното от вас, шансът да бъде то ваше е в ръцете ви!

Надпреварата започва ТУК

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви