Още един от оригиналните герои в „Джурасик парк“ може би ще се завърне в дългоочакваното продължение. Става въпрос за Джоузеф Мазело, който участва в първия филм на Стивън Спилбърг от 1993 г. в ролята на Тим, внука на Джон Хамънд. Снимките на „Джурасик свят 3“ ще започнат съвсем скоро и може би това обяснява скорошен пост на Мазело в Туитър.

„Мисля, че е време да се завърна на работа. Какво мислите банда?“, гласи написаното от актьора,

който гледахме последно в ролята на Джон Дийкън в „Бохемска рапсодия“. Всичко това се случва броени дни, след като Крис Прат, който отново ще видим в ролята на Оуен Грейди, сравни „Джурасик свят 3“ с мащабите на „Отмъстителите: Краят“ и допълни, че „всички“ ще участват.

Знаем, че Сам Нийл, Лора Дърн и Джеф Голдблум ще се съберат отново на екрана, за първи път след оригиналния „Джурасик парк“. Защо пък да не видим отново и Тим, както и неговата сестра Лекс (Ариана Ричардс).

Колин Тревъроу се завръща на режисьорския стол за третия филм от новата поредица, след като засне първия „Джурасик свят“. Детайлите за сюжета са строго засекретени, но той ще се фокусира върху динозаврите, които вече се разхождат свободно сред хората. В бъдещия хит се завръщат още Брайс Далас Хауърд, Джейк Джонсън, Омар Си, Джъстис Смит и Даниела Пинеда.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви