Чудили ли сте се какво е да дишаш под вода? Ако искате да пробвате да се гмурнете, но не сте готови да приемете предизвикателството да го направите в открити води, тези „Дни на приключенията“ в „Парк Арена ОЗК“ са за вас!

За шеста поредна година Клуб „Авантюрика“ и Клуб „Синята бездна“ организират дни на отворените врати, в рамките на които ще запознаят всички желаещи с подводните спортове в контролирана среда и ще им помогнат да се докоснат до усещането да бъдат водолази.

Discover Scuba Diving е лесен начин малките ентусиасти да се запознаят с невероятните възможности да изследват чудатостите на подводния свят. Тази година събитието в Бургас ще се състои с подкрепа на „Парк Арена ОЗК“.

В него могат да се включат деца, ученици и младежи от 7 до 16 години. Датата е 7 март /събота/ от 12.00 до 14.00 часа.

Мисията на проект „Дни на приключенията“ е да запознае децата и учениците по атрактивен и неформален начин с различни форми на спорт и начини за учене. Този проект, в който главна роля играе ученикът, е една стъпка в посока към развитие на различни компетентности у децата и учениците, мобилизиране на техния потенциал съобразно техните интереси и стимулиране и насърчаване на инициативността, младежката изява в областта на спорта в природна среда.

Чрез този проект учениците, със своята амбиция да се усъвършенстват ежедневно и склонността си да изследват непознатото, имат възможност да разширят познанията и уменията си и да се запознаят с нови възможности за спорт и туризъм, да превърнат свободното си време в поредица от позитивни преживявания и открития сред природата.

Всички деца, ученици и младежи от 7 до 16 години, които искат да разберат що е то водолаз, трябва да се запишат предварително на тел. 0879/422986.

Носете бански, чехли/джапанки, плувка, кърпа. Цялата необходима екипировка и оборудване за провеждане на обученията се предоставят от Клуб „Синята бездна”.

Всяко първо участие в посочените дни е безплатно. Единствено се заплаща входна такса за басейна – на касата на плувното съоръжение.

Цялото събитие ще се проведе под зоркото око на сертифицирани спасители, инструкторите – сертифицирани леководолази с дълъг професионален опит в обучението в подводни спортове

ЗА ЗАПИСВАНИЯ И ВЪПРОСИ:
Вили – 0879 422 986

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

19 + 10 =