Бъдещето - ад на земята.
Бъдещето - ад на земята

Джейсън Куит, който твърди, че е един от пътешествениците във времето, в интервю за радиошоуто Coast-to-Coast AM radio show, разказа на хилядите шокирани слушатели за ужасите на Голямата война, която ще се случи в най-близко бъдеще. Той я нарича „ад на Земята“, нека видим защо.

„Лично аз, когато чуя някой да казва, че физически пътува във времето и след това размахва снимка от бъдещето, направена на устройство от типа на мобилен телефон – или се смея, или повдигам вежди с изненада“. Това зяви Джейсън Куит в радиошоуто. Той обаче обяснява:

„Пътуването към бъдещето е като извънтелесно преживяване, опит за контрол върху това, как по своя воля да напусна тялото. Въпреки че, разбира се, думите не обясняват нищо. Нямам представа как това се случва и къде ще бъда захвърлен следващия път. Но за няколко секунди, до няколко минути, аз ставам наблюдател във времевата рамка на някое бъдеще.

„Може би просто виждам с очи новото си въплъщение. Възможно е, като напускам обичайния си физически план аз мога да наблюдавам бъдещето от място извън времето и пространството. Не мога да въздействам на събитията, които наблюдавам по никакъв начин, понякога дори не съм сигурен, че мога да разбера и да си спомня това, което виждам.”

„Опитът е много кратък и бърз, както вече казах – продължава до няколко минути. И това едва ли е халюцинация, тъй като познавам доста хора, които имат подобен опит от време на време. Странно е, но всички тези хора преразказват това, което аз лично съм видял и практически е едно и също за всички.”

Джейсън Куит е много известна медийна личност в САЩ, той наистина има много различни контакти и още повече фанатични последователи. Джейсън твърди, че има система за контрол, която му позволява да напусне тялото си за известно време, и той с желание споделя тази система с всички желаещи.

Как, според Куит, ще настъпи земният ад?

Според Джейсън, изкуственият интелект ще управлява света на бъдещето, с който умът на всеки човек на тази планета ще бъде свързан. Всички хора ще бъдат щастливи и доволни. Нещо повече, обединението на всички ще бъде такова, че хората ще могат да общуват умствено не само един с друг, но и с всички предмети. Но след това ще започне Голямата война между човечеството и външни извънземни раси, които ще искат да променят съществуващия ред. И ще дойде споменатият земен ад.

Веднъж в радиопредаване, Джейсън бил помолен да разкаже повече за бъдещето, той отказал да навлезе в подробности, защото ги обсъждал само с неговите съмишленици и последователи. Въпреки това той споделя:

„Това беше най-лошият опит, който някога съм имал в живота си. Там, в бъдеще, тече Голямата война. И това не е войната, която сте виждали във филмите. Беше много по-лошо и от най-страшните документални кадри от бойни действия. Всъщност всичко изглеждаше като кратко пътуване до самия ад и обратно.“

https://www.express.co.uk/news/weird/1107131/time-travel-multi-dimensional-time-traveller-alien-great-war-future-jason-quitt

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

four × one =