Очакваме „Шерлок Холмс 3“ през декември 2021 г. Робърт Дауни-мл. и Джуд Лоу ще се завърнат в ролите на Холмс и Уотсън, а Декстър Флетчър („Рокетмен“) ще замести Гай Ричи на режисьорския стол. За момента не се съобщават подробности за останалите имена в актьорския състав, но май сред тях ще има още една звезда.

Майкъл Фасбендер е изборът на „Уорнър“ за един от противниците на прочутия детектив. Според изтекла информация той трябва да играе един от най-големите злодеи в обкръжението на Холмс – полковник Себастиан Моран. Самият детектив го определя като „втория най-опасен човек в Лондон“, като преди него е единствено професор Мориарти.

Все още Фасбендер не е подписал договор за участие, така че е възможно нещата да се променят. Но с актьор от неговата класа сме сигурни, че интересът към продължението ще е още по-голям.

Не знаем точно как Моран ще създава проблеми на Холмс и Уотсън, но според някои информации той няма да е основния злодей в третата част. Тази чест ще принадлежи на сенатор Корнелиус Гест. Самият Мориарти също ще бъде замесен, но ролята му ще е доста по-малка.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви