Виктория Бекъм представи новата си колекция по време на Седмицата на модата в Лондон и учуди почитателите си, като наруши собствените си правила. Вместо да заложи на типичната за нея дължина, бившата Posh Spice включи в колекцията си поли и рокли до коляното.

“От дълго време насам искам да създам няколко по-къси модела, все пак и аз самата понякога имам нужда от разнообразие във визиите си. Затова и се опитвам да променя малко нещата, но по стилен начин. Знаете, че съм минималист, затова и търся начин да направя дрехите интересни, но и едновременно с това и удобни за носене. Затова и търсех начин как да го направя. Искам да предизвикам себе си, не клиента – дрехите не трябва да правят живота ни по-труден”, разказа Виктория след ревюто.

Самата тя излезе на дефилето с типичната си униформа – черен панталон с широк крачол и бяла класическа риза.

Един елемент, който видяхме многократно върху моделите на дефилето и в тоалета на дизайнерката, бе коланът. В колекцията си Бекъм бе решила да заложи на този аксесоар като център на визиите.

На някои тоалети видяхме традиционни кожени модели, на други нетипична катарама в сребристо, имитираща две държащи се ръце, които сякаш придържат визията заедно.

Всичко това Виктория нарече “нежно бунтарство”, като призна, че е предупредила семейството си, което, както обикновено я гледаше от първия ред, че ще видят нещо неочаквано.

missbloom.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви