Sony са се посветили на това да разширяват постоянно вселената на Спайдър-мен. Ще видим филми за различни герои в неговото обкръжение, а една от тях е Спайдър-уомън. Според изтекла информация студиото е решило да посвети филм и на нея и дори вече е избрало кой да я превъплъти на екрана – Алисия Викандер.

За момента нищо не е обявено официално, но няколко източници потвърждават, че се подготвя филм за Спайдър-уомън. Първоначално се говореше, че това ще е анимационен филм по образец на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“. Вече е ясно, че филмът ще е игрален и ще е издържан в стила на „Венъм“.

Викандер изглежда перфектния избор за тази роля. Тя доказа, че може да оглави голяма поредица, след успешното си участие в „Tomb Raider: Първа мисия“, който скоро ще се сдобие с продължение. Освен това притежава „Оскар“ за поддържаща роля за участието си в „Момичето от Дания“.

За режисьор на бъдещия хит се спряга Мишел МакЛарън. Това ще е нейния дебют в игралното кино, но тя вече е снимала епизоди на популярни сериали като „Игра на тронове“, „В обувките на Сатаната“ и „Живите мъртви“. Освен това бе обявена за режисьор на „Cowboy Ninja Viking” с Крис Прат.

Наскоро Sony насрочиха премиерата на мистериозен Марвел хит за октомври 2021 г. Явно тогава ще очакваме „Спайдър-уомън“.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви