Danny Dimitroff, популярен и като китариста на Deep Zone, засне видеото към песента си „Не те заслужавам“, използвайки изцяло Instagram и филтрите в апликацията.

Проектът е под формата на поредица от „сторита“, минали през постпродукция и монтирани във видеоклип. Подходът е не само нетипичен, но и прави Danny първия изпълнител в света, който използва тази схема на заснемане.

„Досега вече има професионални видеа, изцяло направени с телефон“, разказва Dimitroff. „Eфектите например към песента на Марк Ронсън „Pieces of Us“, са създадени от Facebook Spark AR. Но моята идея беше видеото да бъде заснето изцяло през Instagram и неговите филтри. По този начин целият клип минава все едно си гледаш стори на телефона, но е далеч по-завладяващо„.

Според изпълнителя по този начин се усеща емоцията на самата песен, а промоцията ѝ броени часове преди 14 февруари съвсем не е случайна.

Danny посвещава новата песен на своята половинка, очарователната Ивета Димитрова. Младата дама не само е вдъхновител на текста, но и влиза в ролята на стилист и главна героиня във видеото. За разлика от Dimitroff, който е професионален музикант, Ивета е ангажирана в модния бизнес и заедно със своята сестра менажира бутик за ексклузивно селектирани лимитирани дрехи.

meloman.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

19 + 6 =