Време е да излезете от зоната си на комфорт и да зарежете скучните маникюри.

Синият цвят превзема новата година и ще е хитово да се лакирате във всички негови нюанси – тъмносиньо, турско (или кралско) синьо, тюркоаз, светлосиньо, морскосиньо, небесносиньо, синьо-зелено, металическо синьо и т.н.

Това не е изненада, тъй като в края на декември 2019 г. се разбра, че класическото синьо е обявено за цвета на 2020 г. от института „Пантон“.

„Класическо синьо е елегантен със своята семплост. Той се възприема като цвят на спокойствието и внушава мир и покой в човешката душа“, съобщиха тогава специалистите.

Преди синьото беше хитово основно за летните дни на плажа, тъй като отива на морето и пясъка, но сега цветът е хитов и за зимата, пролетта и есента.

Синьото е цвят, който олицетворява мистиката, мечтите, идеализма, смелостта. С него ще изглеждате уверени в себе си, идеалисти, искрени, хора, които знаят какво искат и как да постигнат целите си.

Този цвят е много подходящ за офиса и официални събития, защото не е сладникав като розовото, с което изглеждате повече като кукла Барби.

Сред звездите, които редовно залагат на син лак за нокти в различни нюанси, са Хейли Бийбър /на снимката/, Селена Гомес, Джордън Уудс, Карди Би, Ариана Гранде и др.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви

2 × four =