Както вече обявихме, подготвя се нова версия на един от най-популярните коледни филми за всички времена. „Дисни“ не губиха много време, след като вече притежават „Фокс“ и всички заглавия от огромния им каталог, и съответно скоро ще видим нови версии на популярни хитове, като сред тях се откроява „Сам вкъщи“. Филмът ще бъде излъчен по „Дисни Плюс“.

След обявяването на новината, много фенове на първите два филма, с които изгря звездата на Маколи Кълкин, разкритикуваха студиото, че в новата версия той няма да участва. Но май чудото ще се случи. Според изтекла информация неговият герой Кевин Макалистър ще има поддържаща роля в новия „Сам вкъщи“.

Очевидно филмът ще е донякъде продължение на историята от първите две части. В него ще видим порасналия Кевин, който вече е собственик на своя охранителна фирма. А главният герой Макс ще се грижи да опази своя дом, който е охраняван точно от фирмата на Кевин.

В момента „Дисни“ издирват актьори на възраст между 40 и 50 години за ролята на Кевин. Но може би Кълкин ще се завърне в нея. Предполагаме, че едва ли е възможна по-добра реклама на бъдещия хит от това.

Арчи Йейтс, младата звезда от „Джоджо Заека“, ще видим в ролята на Макс. Според сюжета той ще влезе във война с двойка мошеници, след като случайно открадва нещо, което им принадлежи. Смята се, че изпълнители на ролите им ще бъдат Роб Делани и Ели Кемпер, а снимките трябва да стартират съвсем скоро.

cinefish.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви